blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG starwars
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
starwars



TOP z GTA
pridal starwars 2.3. 2010 o 22:19



1 MIESTO - TOMMY VERCETTI

taký elegantný gangster , prišiel do Vice City z basy , oj...li ho pri kšefte s drogami a pomaly spoznal všetky významné osoby v meste a získal najprv veľkú vilu a potom celé mesto a na koniec kvalitne zakilloval toho škaredého paka Sonnyho !!!

 

2 MIESTO - NIKO BELLIC

Bratranec mu natrepal žvásty a Niko došel do Liberty City za americkým snom a nakoniec dopadol jak mafiózo , kerý zabíja pre lóve , ešte síce nevím jak jeho osud dopadne ale dúfam že niekto zakilluje toho Romana (strašne nesympatický týpek) a mohol by aj nejaký head dostať Brucie (aj keď dobre som sa s ním ožral )

 

3 MIESTO - CJ

Pouličný gangster z ghetta , sprejuje , dáva si kérky , cvičí a prežiera sa a strieľa iných gengstrov a vykráda byty aj keď bude robiť aj menšie mafiánske prácičky aj lietadielko odpáli aj týpka zabetónuje ale aj tak u neho prevláda jeho gengsterský pouličný život plný čórovania , bmxov , kérok a krásnych bábeniek.

 

4 MIESTO - VIC VANCE

Braček zradcu Lanceho , vyhodený z armády leboten debil Jerry Martinez mu podstrčil trávu , ktorá sa mu iste dobre húlila a Victorko súrne potrebuje lóve pre svojho brácha a tak ide killovať a robiť biznisy a aj keď to nakoniec ten hajzel Martinez schytá nebude to mať celé šťastný koniec

 

Okrem hlavných hrdinov boli cool aj vedlajšie postavy...

 

1 MIESTO _ RICARDO DIAZ

Veľký mafiózo s veľkou vilou , kerá bola dokonalou kópiou vily Tonnyho Montanu zo Scarefacu , Diazkovi patrilo celé Vice City lenže jeden odrb kerý správil ho nakoněc stál žívot a skončil s dvomi guľkami v gébuli a jeho smradľavá mŕtvóla pláve v oceáne

 

2 MIESTO - COLONEL CORTEZ

Týpek s veľkou jáchtou , mal dobré misie dal mi motoróvku na rozrezanie Gonzálesa a chcel aby som pre neho čórol tank a nakonec zdrhol z Vice City a mal peknú dcéru

 

3 MIESTO - LANCE VANCE

Týpek citóvo labílny ale dóbry parťák , dóbre sa mi s ním killovalo Diazovcov aj všetkých pakov kerý skrížili Tommyho či Vicov byznis

 

4 MIESTO _ JERRY MARTINEZ

Proste také hovado sprosté , nebral svoju prácu vóbec vážne robil hajzloviny a nakoniec dostal čo mu patrí , aj keď škoda bol to haluzák.

 

5 MIESTo - RYDER

Ryderko alebo ináč Lance Wilson čistý vyhul z ghetta , naučil Cja mrte vecí , robiť čórky v cudzích barákoch , ako sa nemá vykrádať pizzéria a podóbne vécičky névyhnutné pre pouličný život plný svištiacich guliek a veľkých kérok na mohutných bicákoch. Bol to haluzák , mrte hulič len škoda že zradil gang a za to fajnovo zhorel v člne 

 

 

6 MIESTO - SWEET

Sweetko Cjov brácho ahomie z ghetta. Pouličný gangsta naučil Cja spréjovať tag gangu a rozne pouličné vécičky. Dosť to aj schytal , posedel si no nakoniec to pekne natrel tým zmrdom Ballasom a Tennpenymu a ostatným.

 

7 MIESTO - DOSTOJNÍK TENNPENY 

Skorumpovaný flojd , v podstate úhlavný záporák v san AndreAse. Daboval ho moj obľúbenec Mace Windu . Tennpeny bol taký hajzel bez chrbtovej kosti , vydieral , využíval ale nakoniec sa aj kvalitne vy...al v hasičáku rovno do Grove Street. Vrchol by bol kebyže ten hasičák padne na Cjov barák.

 

8 MIESTO - KEN ROSENBERG

Mrte priteplený , mrte posraný ale aspoň mal chrbtovú kosť a nezradil Tommyho a bol mu bok po boku po celú hru. Predsa len nebyť Kena , tak sa Tommy nikdy nedostane na párty na Cortezovej jachte , nespozná Corringtona ani Lanceho a nakoniec by to schytal od Sonnyho. Takže z toho vyplýva že tento teploško všetko Tommymu umožnil. Veď nebyť jeho tak Tommy umrie hneď pri Diazových odrboch.

 

9 MIESTO - SALVATORE LEONE

Paródia na krstného fotra Vita CorLEONE-ho. Ešte aj meno má po ňom. Taký krstný tata mafie rozbehol byznis v San Andrease kde Cjko pre neho porobil menšie mafiánske službičky (chudáka Sindacca doviedli Salvatore a Cj k infarktu) a nakoniec sa Don zobral a odišiel do Liberty City kde sa mu nevyplatila zrada toho nemého paka (nevím jak sa volá - myslím hl. hrdina GTA 3)

 

10 MIESTO - UMBERTO ROBINA

Krstný ótec né máfie téntókrat ale gangu Kubáncov kerým najprv Vic pomohol vykillovať Cholovcov a potom Haiťanov(ešteže vtedy neboli zemetrasenia lebo by možno Vice City ani nevyšlo) ale proste dobrý chlap , jeho gang bol jak jeho rodina

 

11 MIESTO - CATALINA

Sésterníca Ceasara Vialpónda a veľká zlodejka a killerka a dobrá praktinkantka v sado maso. Cj si s ňou trošku počóruju aj ju raz preťáhne a potom sa óna zebere a koli nemému pakovi opustí Cja a nechápem préčo keď nemý pako od nej pri lúpeži v Liberty City dostal guľku a ona od neho niekoľko olova do vrtuľníka.(Mala zaujímavé vzťahy)

 

12 MIESTO - LITTLE JACOB

Taký týpek , vidí otvórené okénko v autíčko tak hneď si zapáli jointa , húli jak pravý húlič mal by si dať battle s Ryderom kto sfajčí vác jointov ale je to cool týpek a dobre sa mi s ním chlastá.

 

13 MIESTO - DWAYNE

Aj keď som ho zatiaľ videl iba v troch cutscenách strašne na mňa zaposobil. Vyzerá byť jak taký správny týpek kerý prišiel z basy a zistil že zatál čo sedel o všetko pomaly prišiel ale dúfam že bude mať šťastný konec.

 

14 MIESTO - PHILL CASSIDY

Paródia na toho paka z filmu Šakal. Tiež robí zo zbraňami , chlastá a furt je ožraný jak prasa a nakoniec príde o paprču , čistá kopírka toho týpka zo Šakala ale je to haluzák.

 

15 MIESTO - VLAD

Vyzeral byť taká malá rybka , škoda že za svoje vydieranie a opĺzlosti voči cudzím frajerkám skončil plný olova vo vode.

 

16 MIESTO - MIKHAIL FAUSTIN

Dobrý mafiánsky boss , kerého zradila jeho pravá ruka , kerú on považoval za brata. Škoda že zletel zo strechy plný olova aj keď čo je to za otca čo svojej dcére dá zabiť frajera ?

 

V GTA SOM NARAZIL AJ NA NIEKOĽKO POSTÁV KTORÉ SÚ MI NESYMPATICKÉ

Z GTA IV sú to napríklad Roman Bellic a Brucie , z Vice City kongresman Alex Shrub či Love Fist a Sonny Forelli + nemý pako z GTA 3 a San Andreas fakt expert mohol aj on kúpiť nejaké to olovo medzi oči + ešte musím spomenúť úžasného chodcu , ktorého som omylom zrazil pred koncom splnenia ťažkej misie a zatkol ma fízel a mission failed

Takými neutrálnymi postavami mi prišli fízli. Nasrali ma keď ma zatkli alebo zabili pri misií ale dobre sa mi na nich vybýja zúrivosť a je radosť ich rozrezávať motorovkov , sekať im hlavy s katanou , hádzať medzi nich granáty či odpaľova´t im vrtuľníky raketometom alebo akými koľvek strelnými zbraňami ich killovat. Ja som sa na nich v každom GTA vyzúril každou zbraňou. Aj kyticou , šroubovákom či kladivkom , proste policajtou zabíjam najradšej.

 



Prístupov 2568
Kvalita článku
(95%) hlasov 4

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
TOP z GTA
[ 2.3.2010] (príspevkov 5)
obr. zo Star Wars : Battlefront I & II
[ 10.9.2006] (príspevkov 0)
obr. z Matrix Path of Neo
[ 11.8.2006] (príspevkov 2)
obr. z GTA
[ 26.5.2006] (príspevkov 0)
obr. z POP
[ 30.3.2006] (príspevkov 9)
obr. zo Shaman king
[ 15.3.2006] (príspevkov 13)
TOP 16
[ 14.3.2006] (príspevkov 3)
obr. zo sw
[ 12.3.2006] (príspevkov 6)